Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over ons hotel

Wat zijn de check-in en check-uit tijden? Wat zijn de check-in en check-uit tijden?

Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur. Uitchecken voor 12.00 uur. 

Kan ik later uitchecken? Kan ik later uitchecken?

Je kan bij de receptie een late check-out aanvragen tot maximaal 14:00. Verzoeken om laat uitchecken zijn volledig afhankelijk van beschikbaarheid. De servicetoeslag voor laat uitchecken is 10 euro per uur.

Herman Brood Herman Brood

Herman Brood en zijn band zijn een rode draad in het ontstaan van Q-Factory. Herman begon zijn carrière als pianist en rockzanger bij een rock bandje en is in 1977 zijn eigen succesvolle Herman Brood & his Wild Romance begonnen. Later werd hij steeds actiever als kunstschilder. Zijn schilderijen zijn op verschillende plekken in Q-Factory terug te vinden en nu ook in het Q-Factory Hotel.

Familie & Vrienden Familie & Vrienden

Vakantie- of feestvieren, een album opnemen, repeteren met je band. Dat doe je samen met familie of vrienden. Daarom heeft Q Factory Hotel ook mogelijkheden voor groepen. In The Artist kamers kun je met z’n vieren slapen en ben je met nog meer, dan zijn de balkonkamers ideaal want je hebt je eigen kamer, maar je deelt het balkon. Stuur een mail naar info@Q‑factory-hotel voor de mogelijkheden.

Fietsverhuur Fietsverhuur

Amsterdam verken je het best op de fiets. En fietsen door Amsterdam doe je het best op een Q‑Factory Hotel fiets. Klik op het icoon om een mail naar Q-Factory Hotel te sturen voor meer informatie over het huren van een fiets.

Kan ik eerder in-checken? Kan ik eerder in-checken?

We kunnen een check-in vanaf 15:00 garanderen, maar we zullen er alles aan doen om dit proces te versnellen. We kunnen helaas geen vroege check-in garanderen. Het is echter mogelijk om je bagage bij aankomst in onze beveiligde opslagruimte achter te laten.

Waar kan ik mijn auto parkeren? Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is een openbare parkeergarage genaamd Q Park Oosterpark in de buurt van Q Factory hotel. Het adres is Polderweg 92, 1093 KP Amsterdam. De normale prijs om te parkeren is € 24 per dag, maar de parkeerplaats biedt een korting (€ 18 per dag) als de reservering vooraf online is gemaakt.