Contact

Vliegtuig & Q-Shuttle

Met het vliegtuig land je hoogstwaarschijnlijk op Schiphol. Vanaf hier (maar ook vanaf alle andere vliegvelden) is Q-Factory Hotel op meerdere manieren bereikbaar. Laat je halen door de Q-Shuttle service, kom met de taxi of het OV.

Shuttle

Als gast van Q-Factory Hotel kun je gebruik maken van Q-Shuttle service. Q-Shuttle brengt je snel en comfortabel in een super de luxe auto van én naar het vliegveld. Of je laat je een dagje rondrijden naar de plekken die jij wilt. Om van deze service gebruik te kunnen maken verzoeken wij je vriendelijk tijdig contact op te nemen met de hotelreceptie.

Schiphol €45 - Rotterdam Airport €110 - Eindhoven Airport €175 - Maastricht Airport €295

Mail receptie

Trein & Tram

Je kunt de trein pakken naar Station Amsterdam Muiderpoort. Vanaf hier is het 5 min lopen naar Q-Factory Hotel. Bestel vooraf je tickets voor een enkele reis of ontdek Amsterdam en omgeving in 1,2 of 3 dagen met een onbeperkt reizen ticket.

Bestel tickets

Tram

Neem tram 9 vanaf Station Amsterdam Centraal en stap uit bij halte Pretoriusstraat. Vanaf hier is het 3 min lopen naar Q-Factory Hotel.

Taxi, Auto & Parkeren

Vanaf Schiphol, Amsterdam Centraal en iedere andere locatie kun je een taxi nemen naar Q-Factory Hotel. Het is handig om vooraf een taxi te bestellen.

Bestel een taxi

Q-Factory Hotel ligt vlakbij de afrit van de snelweg. Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het hotel. Hier kunt u 24/7 in- en uitrijden. Het maximale dagtarief is €24,-. Speciaal voor onze gasten kunt u hier een uitrijkaart tegen 25% korting bestellen!

Route

Contact

Neem contact met ons op.