Muzikantencafé

Q-Café is de motor van Q-Factory. Het is een creatieve, sfeervolle plek waar lunchen en creëren hand in hand gaan. Hier ontmoeten artiesten elkaar voor een koffietje of een borrel binnen of buiten op het zonnige terras. Ook kan je hier je tickets en reserveringen regelen. Kortom, hier gebeurt het. Q-Café is elke dag open voor lunch, borrel en diner. Ontbijt speciaal voor de Q-factory Hotel gasten vanaf 8:00 tot 11.00. Het café zelf is open vanaf 10.00 tot 1:00 uur ’s nachts.

Terras

Ons groene terras ligt uit de wind en op het zuiden. Dat betekent dat de zomer hier eerder begint en langer blijft hangen. Heerlijk voor je eerste koffie of een avondafzakkertje. Maar denk aan de buren, dat doen wij ook.

Ontbijt

Voor hotelgasten serveert Q‑Café voor €14,50 een uitgebreid buffetontbijt van 7:00 tot 10:00 uur. Op zaterdag en zondag tot 11:00 uur. Wanneer het ontbijtbuffet gesloten is kun je op maandag-vrijdag tot 11:00 en op zaterdag en zondag tot 12:00 uur terecht voor een laat ontbijt; 'late on a plate'.  (rekening houdend met de huidige coronaregels)

Eten & Drinken

In Q‑Café kun je ook lunchen, dineren en natuurlijk een drankje drinken en lekker snacken. Bekijk in het Q-Cafe onze menukaart!