Locatie

Q-Factory Hotel zit in het hart van Amsterdam Oost waar alles begint wat volgend jaar in de rest van de stad gebeurt. NS-station Muiderpoort is om de hoek en je kunt je auto kwijt met korting  in de grote Q-Park parkeergarage onder het gebouw.

Vliegtuig

Met het vliegtuig land je hoogstwaarschijnlijk op Schiphol. Vanaf hier (maar ook vanaf alle andere vliegvelden) is Q-Factory Hotel op meerdere manieren bereikbaar. Laat je halen door de Q-Shuttle service, kom met de taxi of het OV.

Trein

Je kunt de trein pakken naar Station Amsterdam Amstel. Vanaf hier is het 20 min lopen naar Q-Factory Hotel. Bestel vooraf je tickets voor een enkele reis of ontdek Amsterdam en omgeving in 1,2 of 3 dagen met een onbeperkt reizen ticket.

Bestel tickets

Tram

Neem tram 9 vanaf Station Amsterdam Centraal en stap uit bij halte Pretoriusstraat. Vanaf hier is het 3 min lopen naar Q-Factory Hotel.

Taxi

Vanaf Schiphol, Amsterdam Centraal en iedere andere locatie kun je een taxi nemen naar Q-Factory Hotel. Het is handig om vooraf een taxi te bestellen.

Bestel een taxi

Auto & Parkeren

Q-Factory Hotel ligt vlakbij de afrit van de snelweg. Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het hotel. Hier kunt u 24/7 in- en uitrijden. Als je van tevoren reserveert, kun je voor 18,-  per 24 uur parkeren. Klik dan Hier!