Massada (Latin - Rock)

12 sep. 2021

Dit optreden is verplaatst naar 12 september 2021. Kaartkopers ontvangen een bericht van Ticketmaster. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekgeschiedenis. De Nederlands-Molukse band, onder aanvoering van oprichter Johnny Manuhutu, bestaat al sinds de jaren 60 en begon ooit onder de naam The Eagles. Toen de legendarische Amerikaanse Eagles de hitlijsten bestormde werd de naam veranderd naar Massada. De band brak in 1978 definitief door met hitnummers als ‘Latin Dance’ en ‘Dansa’ afkomstig van hun debuutplaat ‘Astaganaga’. Een spectaculair optreden op o.a. Pinkpop en een succesvolle Europese en Aziatische tour volgde met louter lovende kritieken. De productieve band had een vast patroon van een album per jaar en scoorde twee jaar later een gigantische nummer één hit met hun single ‘Sajang é’.

Na meer dan 40 jaar na hun debuutplaat staat Massada nog steeds op het podium en laten ze het publiek swingen met hun heerlijke Latin Rock en spectaculaire live reputatie!

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 25 april 2020 en later op 16 januari 2021. Ben je verhinderd op deze nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Upcoming